Over Wim Lagerman

Jaren lang zijn wij betrokken geweest bij de nieuwbouw van zeer uiteenlopende bouwprojecten. Steeds weer de link met de W en E installaties.

Wij beperken ons niet alleen tot het bouwkundige maar ook met de installaties. De meeste onderdelen van de technische installaties verdwijnen welles waar achter systeemplafonds, in kruipruimtes, kelders en dakopbouwen maar ook die onderdelen behoeven de aandacht.

Hoe lossen we de problemen op die opeens ontstaan. Ergernis is een van de eerste zaken waar je mee te maken krijgt bij storingen. Snelle acties zijn gewenst, vooral kou en lekkages in een gebouw moeten snel worden verholpen. Het op de plek krijgen van de juiste partij bij een bepaalde storing is cruciaal. Communiceren met huurders/klanten is erg belangrijk.

Wat vaak vergeten wordt is preventief onderhoud, kost veel geld.
Maar toch pleiten wij ervoor, sluit onderhoudscontracten af voor zaken waar je geen verstand van hebt. Vraag meerdere offertes aan.

Daarin tegen zijn er ook een heleboel visuele controles die zelf gedaan kunnen worden, acties noteren in logboeken.

Wij kunnen u adviseren over interne taken die door eigen personeel opgepakt kunnen worden.

Het is raadzaam om enkele gebruikers een stukje zelfkennis mee te geven om bepaalde handelingen te verrichten, bijvoorbeeld het resetten van een cv ketel, het vervangen van filters in luchtbehandelingskasten,

het vervangen van lampen.

Het technisch beheren van gebouwen en de installaties is een job waar je veel ervaring voor moet hebben zowel bouwkundig als installatie technisch.

Het is onze missie om bestaande gebouwen "antiek" en modern zo goed mogelijk te bewapenen tegen de tand des tijds. En bij calamiteiten snelle acties te ondernemen.

Tijdens renovatie projecten in een gebouw moeten vaak meerdere partijen werkzaamheden verrichten. Het samenbrengen van deze partijen en dan de uitvoering volgens planning opleveren, en ook nog de huurders/klanten tevreden houden is altijd weer een uitdaging.

Van te voren de huurders goed informeren wat voor overlast er verwacht kan worden scheelt een boel ergernis.

Tevreden mensen in hun gebouw is voor ons motivatie.

google

Vrijblijvend gesprek voor bouwkundig advies?

Unikenstraat 66
9501XG Stadskanaal

06-13323281

info@lagermanbouwadvies.nl

Mob: 06-13323281
info@lagermanbouwadvies.nl

Toezicht

Bevingsschade

Adviseren

logo

 
Bouwkundig advies in de breedste zin van het woord!

Bouwkundig adviesbureau Lagerman

lagerman waarom onderhoud installaties