Bevingsschade

Procedure aanvraag contra-expertise via het Centrum Veilig Wonen [CVW]

Na ontvangst van het aanvraagformulier contra-expertise stuurt u deze per mail naar info@lagermanbouwadvies.nl. Wij vullen onze gegevens in en mailen het formulier terug naar u, dan vult u de rest van de vragen in en mailt het volledig ingevulde formulier terug naar CVW.

Als de goedkeuring een feit is moeten wij ons aanmelden als contra-expert met vermelding van uw dossiernummer. Vervolgens ontvangen wij dan van CVW de akte van benoeming die ook door u moet worden ondertekend. Als wij deze akte van benoeming hebben ontvangen maken wij een afspraak met u voor het uitvoeren van de contra-expertise.

Na het uitvoeren van de contra-expertise zorgen wij dat het rapport binnen 5 werkdagen bij het CVW ligt. Wij streven naar een vlotte afwikkeling, helaas hebben wij geen invloed op de werkwijze van het CWV.

Voor het aanvragen van een contra verzoek ik u mij het schaderapport te mailen, vervolgens ontvangt u binnen drie dagen een reactie. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen.

Verhelp uw bevingsschade via Bouwkundig Adviesbureau Lagerman Verhelp uw bevingsschade via Bouwkundig Adviesbureau Lagerman

Contra expertise voor bevingsschades.


 

google

Vrijblijvend gesprek voor bouwkundig advies?

Wij zijn aangesloten bij Vereniging Eigen Huis

Unikenstraat 66
9501XG Stadskanaal

06-13323281

info@lagermanbouwadvies.nl

Mob: 06-13323281
info@lagermanbouwadvies.nl

Toezicht

Bevingsschade

Adviseren

logo

 
Bouwkundig advies in de breedste zin van het woord!

Bouwkundig adviesbureau Lagerman

Muur bevingschade